Ondernemersdag 2016

ondernemersdagOp 4 oktober vond de jaarlijkse Ondernemersdag plaats. Dit keer vormde het moderne Andalucia Lab het decor. Ongeveer de helft van de leden was aanwezig, evenals zeven externe ondernemers. Het werd een zeer inspirerende en energieke middag, met enthousiaste presentaties door bevlogen ondernemers.

Marijke de Nier beet het spits af en vertelde over de (marketing)vondst van een Romeinse villa uit de eerste eeuw pal voor het kantoor van Residencia Estates. Vervolgens presenteerde Anne Ribbers haar (digitale) (executive) coachingstraject eCoachPro. Als laatste voor de pauze vertelde Quirien Schreurs over haar recent opgezette praktijk Q&A Counseling.

Na de pauze kreeg als eerste Toon Roijers van Heart4Homes het woord om zijn activiteiten als ‘homewhisperer’ toe te lichten. Om de toenemende rol van vrouwen binnen de club nog maar eens te benadrukken, vertelde Miriam Levie daarna over haar bedrijf tefl in spain, een opleiding tot gecertificeerde Engelse leraar in Spanje en talenschool. Vervolgens deed Emile van Veen enthousiast de werkzaamheden van zijn bedrijf MKB Collectieven, dat gerund wordt vanuit Spanje, uit de doeken. Tot slot maakte Martin Totté van Alex Spanje & Portugal de nodige discussie onder de deelnemers los met de aankondiging van een nieuw product, waarbij spaargeld eenvoudig kan worden ondergebracht bij betrouwbare buitenlandse banken die een hogere spaarrente bieden dan in Nederland.

Tussendoor en na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje intensief genetwerkt en de visitekaartjes wisselden gretig van eigenaar. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst!

Artikel geschreven door

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer op dit artikel

U moet inloggen als MDBC lid om een reactie te kunnen plaatsen.