Eerste bijeenkomst na zomerreces

IMG_0128Na een welkom op de Patio Andaluz van Puente Romano begaf een vijfentwintigtal leden zich naar de vergaderruimte. Zowel de president, secretary als boardmember konden er door een toevallige samenloop van omstandigheden helaas niet bij zijn. Het bestuur, dat daardoor als unicum in zijn geheel werd vertegenwoordigd door Erik van Leeuwen, heette de aanwezigen van harte welkom op deze eerste bijeenkomst sinds het zomerreces.

Allereerst gaf Erik een presentatie van Edwin Otten, die er in persoon ook niet bij kon zijn, over het in samenspraak met het bestuur opgestelde plan, waarbij (meer ervaren) leden andere (minder ervaren) leden helpen hun bedrijf (nog) beter te managen of hen te helpen met specifieke vragen. Naar aanleiding van de presentatie ontspon zich een uitgebreide en interessante discussie, waarbij de verschillende elementen uit de presentatie werden belicht. Het bestuur zal hier in samenwerking met Edwin verder mee aan de slag gaan. Bij de volgende bijeenkomst komen we hierop terug.

Vervolgens hadden we een interactieve sessie, die in het teken stond van een hernieuwde kennismaking met elkaar. We gingen met zijn allen speeddaten met de opdracht om tijdens elke date “iets nieuws over de ander te ontdekken”. Aan de hand van een aantal vragen of geheel en al in vrije stijl ging iedereen enthousiast aan de slag. Het aangeven van het moment van wisselen viel nog niet mee voor de dagvoorzichter, maar dat geeft wel aan dat de gesprekken zeer geanimeerd verliepen! De reacties achteraf waren dan ook overwegend positief.

Na de noeste arbeid vertrokken we naar het Sea Grill restaurant, waar een zeer uitgebreid buffet klaar stond. Voor de gelegenheid was er daarnaast een mooie selectie schaaldieren en werden de heerlijkste vis- en vleesgerechten ter plaatse door de koks van Sea Grill bereid. Tevreden en voldaan keerden de leden weer huiswaarts. Het was een mooie doorstart na de zomervakantie en het bestuur kijkt alweer uit naar de volgende bijeenkomst op dinsdag 4 oktober, die in het teken zal staan van de “Ondernemersdag”.

Artikel geschreven door

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer op dit artikel

U moet inloggen als MDBC lid om een reactie te kunnen plaatsen.